C- Nordic Management

vaalealla taustalla oleva puolikas maapallo

Nordic C-Management kansainvälistyi ja laajensi toimintaansa Suomessa

Nordic C-Management kasvaa ja luo asemaa kansainvälisille markkinoille. Millainen tilitoimisto on Nordic C-Management ja mitä meille kuuluu?

Nordic C-Management kansainvälistyy ja laajentaa toimintaansa kotimaassa

Nordic C-Management on täyden palvelun tilitoimisto, joka on perustettu 2012. Meitä on jo yli 60 taloushallinnon ammattilaista ja yli 700 asiakasta. Viimeisen vuoden aikana olemme laajentaneet toimintaamme Suomen sisällä usealle eri paikkakunnalle. Löydät meidät Helsingin pääkonttori Kampin lisäksi, Espoosta, Vantaalta, Lohjalta, Tampereelta, Turusta sekä Jyväskylästä.

Tilitoimistomme asiakaskunta on kansainvälistä ja useat asiakkaistamme haluavat laajentaa toimintaansa ulkomaille. Suomen lisäksi toimintamme ulottuu nyt jo naapurimaihin Ruotsiin ja Viroon. Lähivuosina tarkoituksena on myös avata lisää toimipisteitä Ruotsin puolelle. Laajenemisen myötä pystymme työskentelemään lähempänä asiakkaitamme, sekä tarjota kattavampia asiantuntijapalveluita.

Kansainvälistä palvelua silloin, kun sitä tarvitset

Henkilökunnallamme on usean vuoden kokemus kansainvälisestä bisneksestä, ja mikäli harkitset liiketoiminnan laajentamista Viroon tai Ruotsiin, autamme sinua mielellämme. Laajan kielitaidon omaavan henkilökuntamme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme useilla eri kielillä mm. englanniksi, ruotsiksi, viroksi ja venäjäksi. Meille on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman henkilökohtaista- ja laadukasta palvelua toimipaikasta riippumatta!

Lue lisää yritystoiminnan laajentamisesta ulkomaille tästä.