C- Nordic Management

Meistä

Olisiko Nordic C-Management
yrityksellesi sopiva
tilitoimisto?

Olisiko Nordic C-Management yrityksellesi sopiva tilitoimisto?

Nordic C-Management on vuonna 2012 perustettu tilitoimisto. Olemme kansainvälistynyt yritys ja toimintamme kasvaa jatkuvasti, niin Suomessa kuin Suomen rajojen ulkopuolellakin. Olemme laajentaneet toimipisteitä Suomessa jo kuudelle paikkakunnalle. Suomen lisäksi meidän toimipisteitämme on kolme Ruotsissa, sekä Virossa, Norjassa, Ukrainassa ja Bulgariassa yksi.

Arvoihimme kuuluu laadukas ja asiantunteva palvelu, unohtamatta kokemuksien kautta tuomaa vahvuutta. Asiakkaan menestys on meille tärkeintä, koska ainoastaan sitä kautta voimme itsekin menestyä. Jokainen asiakas, niin pieni kuin suurikin on meille yhtä tärkeä! 

Työskentelemme ennakoivasti ja reagoimme aina tarpeen mukaan, ettei suurempia ongelmia pääse syntymään. Tunnemme kaikki toimialat ja niiden eroavaisuudet, ja osaamme tarjota sinun yrityksellesi oikeat ratkaisut eri tilanteisiin. 

Erinomaisen palvelun tarjoamisen tueksi, panostamme henkilökunnan koulutukseen, laadukkaisiin työvälineisiin, ohjelmistoihin sekä innostuneisiin työntekijöihin.  

Henkilökohtainen palvelu

Ensimmäinen prioriteettimme on yksilöllinen ja asiakaslähtöinen palvelu. Tarjoamme aina henkilökohtaisen kirjanpitäjän asiakkaillemme, sillä henkilökohtaisella palvelulla pystymme takaamaan palvelun laadun.  

Meille asiakkaat ovat aina kumppaneita ja haluamme myös auttaa asiakkaitamme kehittämään toimintaansa. Yrityksen johto ja omistajat ovat yhtä lailla tavoitettavissa ja mukana päivittäisessä työssä kuin kirjanpitäjämmekin. Palvelemme teitä henkilökohtaisesti, vaikka käytössä onkin ison tilitoimiston edut.  

Auktorisoitu tilitoimisto

Nordic C-Management on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Auktorisointi takaa sen, että toimimme sovittujen standardien mukaisesti, ja järjestelmämme ja toimintamallimme noudattavat tiettyjä kriteerejä. Huolehdimme myös siitä, että henkilöstömme osaamistaso ja koulutus on ajantasaista sekä vastaa Taloushallintoliiton määrittelemiä vähimmäisvaatimuksia. 

Verkostomme

Haluamme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla, ja tästä syystä meillä on myös laaja verkosto. Verkostomme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme apua ja neuvoa monella eri liike-elämän osa-alueella. Kauttamme saat apua muun muassa arvonmäärityksiin ja lakiasioihin. Käytössämme ovat parhaat mahdolliset kontaktit, jotta sinä saat alan parhaat asiantuntijan käyttöösi. 

50>

työntekijää

800+

asiakasta

14

toimistoa

Haluatko kuulla lisää meistä?
Ota yhteyttä ja tutustutaan toisiimme paremmin!

    Haluatko kuulla lisää meistä? Ota yhteyttä ja tutustutaan toisemme paremmin!