C- Nordic Management

asiakastarina-cronvall-kirjanpitoasiakas

Asiakastarina: Cronvall Oy

Meille tilitoimistona tärkein asia on asiakkaan menestyminen, koska sitä kautta mekin menestymme. Tämän vuoksi haluamme jakaa asiakkaidemme inspiroivia sekä innostavia yrittäjyyden tositarinoita. Näitä tarinoita pääsemme seuraamaan ja työskentelemään heidän kanssaan yhdessä päivittäin tilitoimistona. Seuraavassa esittelyvuorossa on Cronvall Oy.
 

Cronvall Oy on vuonna 2016 perustettu teknisen kaupan verkkokauppa. Sen toiminta on keskitetty erityisesti digitaalisuuden ympärille.
Idea yritykselle syntyi, kun yrityksen perustaja Jussi Masalin halusi kehittää alan kaupankäyntiä nykyaikaisemmaksi nopean ja helpon verkkokaupan avulla.

”B2B-yritysten markkinointipäättäjät ovat heräämässä digitaalisuuteen. Teknisellä alalla ei ollut muita alan verkkokauppoja, joiden kautta tuotteita voisi ostaa kätevästi suoraan netistä. Verkkokaupan avulla voitiin näin mahdollistaa asiakkaalle helppo tilausmahdollisuus ja nopea vuorovaikutus yhdessä yrityksen kanssa.” yrityksen perustaja Jussi Masalin kertoi.

Kun ideaan yhdistettiin joukko muita alan ammattilaisia ja sijoittajia, oli idea valmis toteutettavaksi.
Nopea ja helppo palvelu koostuu huolella valituista tuotteista ja tyytyväisistä asiakkaista. Nämä toteutetaan Cronvall Oy:ssä Euroopan johtavien toimittajien teollisuusstandardin mukaisilla tuotteilla, asiantuntemuksella, läpinäkyvyydellä ja nopealla toimitusketjulla. Cronvall Oy:n asiakkaat ovat usein vakioasiakkaita, jotka luottavat yrityksen tarjontaan ja laatuun. Nykyään tuotteita tilataan säännöllisesti niin metalli-, rakennus-, kiinteistö- kuin kunnossapitoaloilta.


Siirrettävät työmaa-aidat, betonijalat ja levykiinnikkeet kuuluvat
Cronvall Oy:n verkkokaupan laajaan valikoimaan.

Cronvall Oy on kasvanut nopeasti yrityksen perustamisesta lähtien ja on kasvattanut liikevaihtoaan vuoden 2018 tilikaudella jopa 42 %. Yritys on kokenut tuotekehityksen ja valikoiman aktiivisen päivittämisen tärkeiksi menestystekijöiksi. Cronvall Oy aikoo tulevaisuudessakin panostaa optimoituihin kuljetusratkaisuihin, kattavaan ja jatkuvasti kehittyvään tuotevalikoimaan sekä jakeluun ilman välikäsiä.

Kirjanpito-ohjelmiston käyttöönotto oli helppoa

Tilitoimisto Nordic C-Managementin valikoitui yrityksen tilitoimistoksi heti yritystoiminnan alussa.

”Nordic C-Management valikoitui yrityksemme tilitoimistoksi, sillä he pystyivät tarjoamaan kokemuksensa avulla tarvitsemaamme apua startup-yrityksen toiminnassa ja he tarjosivat helpon käyttöönoton tuttuun Netvisorin ohjelmistoon.”

Jo muutaman vuoden yhteistyön pohjalta Cronvall Oy voi todeta, että tilitoimistomme asiakkaana he ovat saaneet suurta hyötyä muun muassa joustavan ja kustannustehokkaan kirjanpidon ja verkkokaupan välisestä integraatiosta.

Tutustu yritykseen:

Cronvall Oy
Ormuspellontie 7
00700 Helsinki
asiakaspalvelu@cronvall.fi
+358 400 173 298
Y-tunnus: 2407943-8

www.cronvall.fi

Etsitkö yrityksellesi sopivaa tilitoimistoa? Ulkoista yrityksesi taloushallinto meille, ja saat itsellesi enemmän aikaa keskittyä olennaiseen. Ota yhteyttä.