C- Nordic Management

tilitoimisto-tuo-lisa-arvoa

Toimialaan erikoistunut tilitoimisto tuottaa asiakkaalle lisäarvoa

Tilitoimistollamme on jo yli 300 asiakasta, joiden joukkoon mahtuu useita eri toimialan yrityksiä. Toimintamme ydin on tarjota asiakasyritykselle aina henkilökohtaista palvelua omalla kirjanpitäjällä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta asiakkaan toimialan erityispiirteistä. Tällä tavoin pystymme tuottamaan asiakkaalle lisäarvoa.

Tilitoimistomme asiakas on aina kaiken tekemisemme keskiössä, on yritys sitten pieni, keskisuuri tai suuri. Jokaisen yrityksen tarpeet ovat aina yksilölliset, johon yrityksen toimialalla on myös suuri vaikutus. Tilitoimistomme vastaa asiakasyrityksen tarpeisiin palvelun oikeanmukaisella suunnittelulla ja toteutuksella aina asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon ottaen.

Usein asiakkaan toiveena on, että toimiala on jo entuudestaan tuttu häntä palvelevalle kirjanpitäjälle, jotta yhteinen kieli löydetään jo ensimmäisessä yhteisessä tapaamisessa.

Tästä syystä ylläpidämme kirjanpitäjien taloushallinnon ammattitaitoa henkilökunnalle järjestettävillä koulutuksilla, joissa käydään läpi erityisesti toimialojen välisiä eroja.

 

Kirjanpitäjä, joka tuntee alan sudenkuopat

Tilitoimistomme tarjoaa asiakkaille sähköiset ohjelmistot, jotka tekevät kirjanpidon lähes rutiininomaisesti. Kirjanpitäjämme toimivatkin yhä enemmän yrittäjän talouskonsultteina kuin kirjanpitäjinä. Kirjanpitäjämme auttavat, valvovat ja neuvovat yrittäjää taloudellisissa tilanteissa tai yrityksen muutostilanteissa. Kirjanpitäjä osaa neuvoa asiakasta muun muassa tilanteissa, joissa kohteelta puuttuu kustannuksia tai ne ovat epärealistisen alhaisia. Asiakas saattaa tarvita apua myös esimerkiksi verkkokaupan tai uuden toimipisteen avaamisessa ja sen budjetoinnissa. Näissä tilanteissa korostuvat aikaisemman kokemuksen tärkeys kyseiseltä toimialalta, jotta osataan antaa realistisia arvioita, vältetään turhat ”sudenkuopat” ja annetaan lisäarvoa.

 

Asiakkaita useilta eri toimialoilta

Asiakkaanamme on tällä hetkellä yli 300 asiakasyritystä, niin B2C kuin B2B toimijoita hyvinkin erilaisilta toimialoilta. Toimialoja on edustettuna sisällöntuottajista matkailualaan ja terveys- ja sosiaalipalveluihin saakka. Suurimpia asiakkaidemme toimialoja ovat kuitenkin ravintola-alan sekä konsultointia ja koulutusta tarjoavat yritykset. Tilastot toteutettiin asiakastyytyväisyyskyselymme yhteydessä (01/2019), ja ne ovat suuntaa antavia eivätkä pidä mukanaan pienimpiä toimialoja. Katso listalta suurimmat toimialamme:

lisaarvoa-tilitoimiston-asiakkaille-kokemus-toimialasta-kirjanpitaja

Etsitkö tilitoimistoa, jolta löytyy kokemusta juuri yrityksesi toimialasta? Ota yhteyttä tilitoimistoomme ja etsitään juuri sinulle sopiva kirjanpitäjä, joka auttaa sinua näkemään taloutesi uusin silmin!