C- Nordic Management

asiakastarina-pobre

Asiakastarina: Pobre Filipino

Meille tilitoimistona tärkein asia on asiakkaan menestyminen, koska ainoastaan sitä kautta mekin menestymme. Tämän vuoksi haluamme jakaa asiakkaidemme inspiroivia sekä innostavia yrittäjyyden tositarinoita. Näitä asiakastarinoita pääsemme seuraamaan ja työskentelemään heidän kanssaan yhdessä päivittäin – tilitoimistona. Ensimmäisenä esittelemme ravintolayritys Pobre Filipinon (Pobre).

Ruokaa ja ystäviä

Ystävykset Paul, Rob, Justine, Mike, Christian ja Raplh saapuivat Suomeen seitsemän vuotta sitten. He toimivat ensimmäisestä päivästä saakka eri ravintoloiden pääkokkeina. Kokkiystävyksiä yhdisti aina vahvasti intohimo ruokaan ja ruoanlaittoon.

Filippiiniläiset osallistuivat yhdessä myös Ravintolapäivä -tapahtumaan, jonka tarkoituksena oli, että kuka tahansa pystyi perustamaan oman ravintolansa päiväksi. Tapahtuma sai heidät mukaansa jo ensimmäisen kerran vuonna 2013, joka toi heille runsaasti positiivista sekä rohkaisevaa palautetta paikallisesta ruoanlaitosta.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Justine, Paul, Rob ja Mike. (Pobre)

Paikallinen ruokakulttuuri

Kulttuurissa on tärkeää, että ruokailuhetket jaetaan yhdessä perheen kanssa. Filippiiniläiset maut ja paikallinen ruokakulttuuri saavat paljon vaikutteita maan monivaiheisesta historiasta.

Monet filippiiniläiset ravintolat olivat jo suosittuja muun muassa Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa, mutta Suomessa sitä tarjoavia ravintoloita ei vielä ollut.

Markkinarako

Ystävykset halusivat tuoda tarjolle Helsingin katukuvasta poikkeavan ravintolakokemuksen, joiden ruokalistoilta saisi aitoa filippiiniläistä ruokaa. Lopulta ystävykset toteuttivat unelmansa ja perustivat yhteisen ravintola Pobren tammikuussa 2018.

Pobre tarjoaa nyt suomalaisille modernia filippiiniläistä ruokaa, jonka viikoittain vaihtuva ruokalista yhdistelee luovasti ainutlaatuisia Kaakkois-Aasian saariston herkkuja ja alueen espanjalaisia vaikutteita.

Kohti kasvua

Yrityksen saapuminen Helsinkiin sai intohimoiset ruokaharrastajat liikkeelle, ja ravintola onkin saanut paljon ylistäviä arvioita sosiaalisessa mediassa.

Vaikka Pobren tavoitteena onkin kasvaa Pohjoismaiden filippiiniläisten ravintoloiden edelläkävijäksi, ovat kokkiystävykset silti nöyriä ja kunnioittavat vaatimattomia lähtökohtiaan.

”Hyvä ruoka, tyytyväiset asiakkaat ja henkilökunta ovat menestyvän ravintolan resepti. Näitä asioita pidämme prioriteetteinamme.”– Justin Caoibes, yksi yrityksen perustajista kertoo.

Ravintolan tunnelma vahvistaa paikallisen kulttuurin sanomaa,

jossa Pobre on kodikas yrittäjien yhteinen koti ja asiakas on aina arvovieras. (Pobre)

Ravintola kasvattaakin suosiotaan jatkuvasti, ja esimerkiksi pöydän varmistamiseksi ravintolasta, suositellaan tekemään aina pöytävaraus.

Tilitoimisto osana menestystä

Eteenpäin suuntautuneen ja aina parempiin tuloksiin tähtäävän Pobren ja tilitoimisto Nordic C-Managementin yhteistyö alkoi heti yritystoiminnan alussa tammikuussa 2018.

Uusi yritys tarvitsi toimintansa tueksi ammattitaitoisen tilitoimiston, jotta yritys pystyi keskittymään oman yritystoimintansa pyörittämiseen.

”Palkkahallintopalvelu ja kirjanpidon hoitaminen oli meille erityisen tärkeää hoitaa täsmällisesti, ja siihen tarvitsimme ulkopuolista apua.”

Pobrelle sopivan tilitoimiston löytäminen ei kuitenkaan itsestäänselvyys. Ravintolayritys kävi tapaamassa viittä eri tilitoimista ennen lopullista päätöksentekoa. Lopulta Nordic C-Management valikoitui juuri heidän tarpeisiinsa sopivaksi.

”Nordic C-Managementin valitseminen yrityksemme tilitoimistoksi oli yksi parhaista päätöksistä, joita teimme ensimmäisen toimintavuotenamme yrityksen toimesta. Nordic C-Management on pystynyt tarjoamaan meille tarvitsemamme ja paljon muuta. Heillä on ammattitaitoinen, mutta ystävällinen henkilökunta.”

Ravintolayritys on arvostanut palvelussa erityisesti kirjanpidon täsmällisyyttä:

”Saamme kaikki tarvittavat raportit ja asiantuntijoiden neuvot yritystoimintamme kehittämiseksi yrityksen kasvua ajatellen. Suosittelemme ehdottomasti kyseistä tilitoimistoa myös muille yrittäjille!”

Tutustu yritykseen:

Kauppakeskus Kamppi 5.krs

Urho Kekkosen katu 1
00100 Helsinki
www.pobre.fi

Varaukset: tableonline.fi

Etsitkö yrityksellesi sopivaa tilitoimistoa? Anna meidän kertoa, mitä voimme tarjota juuri sinun yrityksellesi. Tutustu tilitoimistoomme ja Ota yhteyttä.  -Nordic C-Management, tilitoimisto.