C- Nordic Management

talouspaallikko

Miten talouspäällikkö tehostaa yrityksesi toimintaa?

Monissa yrityksissä ei ole erillistä talouspäällikköä, joka huolehtisi yrityksen strategisesta tai toiminnallisesta suunnittelusta. Talouspäällikön tai ”Controllerin” tehtävänä on auttaa yritystä pääsemään asetettuihin taloudellisiin tavoitteisiin antamalla talouskonsultointia ja -neuvontaa.
Tiesitkö, että voit palkata ulkoistetun talouspäällikön tarvittaessa vaikka kertaluonteisesti? Talouspäällikön merkitys yritystoiminnalle on suuri – mutta mitä hyötyä siitä olisi yrityksellesi?

Uusien muutostilanteiden läpivienti

Ulkoistettu talouspäällikkö on yrittäjän apuna tilanteissa, joissa ei ole mahdollista käyttää omaa talouspäällikköä. Näitä tilanteita ovat esimerkiksi yrityksen perustaminen ja lopettaminen.

Laajempi perspektiivi

Ulkoistettu talouspäällikkö osaa katsoa yrityksesi toimintaa uudesta perspektiivistä objektiivisemmin. Uusi perspektiivi antaa aivan uusia näkemyksiä kehityskohteista ja – alueista.

Talouspäällikön tiimi

Ulkoistettu talouspäällikkö toimii usein tilitoimistossa, jossa sen ympärillä toimii tiimi taloushallinnon asiantuntijoita. Talouspäälliköllä on siis oman kokemuksensa ja ymmärryksensä lisäksi mahdollisuus toimia suuremmassakin toimeksiannossa nopeasti, sillä hänen tukenaan on tarvittaessa myös muita asiantuntijoita.

Vahva kokemus

Ulkoistetulla talouspäälliköllä on kokemusta ja vertailupohjaa pitkän kokemuksen avulla. Kokemuksen myötä on yritysten erilaiset muutokset ja ongelmatilanteet tulleet tutuiksi ja niiden ratkaiseminen vie vähemmän aikaa, kuin esimerkiksi yrityksen sisäiseltä talouspäälliköltä.

Nopea sijainen

Ulkoistettu talouspäällikkö voi toimia sairastuneen tai osa-aikaisen talouspäällikön nopeana sijaisena, sillä ulkoistettu talouspäällikkö on tukenasi aina tarvittaessa.

Tehokas

Talouspäällikön tehtäviin kuuluvat vain sovitut työt ja liiketoimintasi kehittäminen. Työtä varten sovitaan tarkat kuukausi-, viikko- tai projektikohtaiset työt, sekä niiden aikataulut ja vastuut.

Edullinen

Ulkoistetun talouspäällikön suurin etu on sen edullisuus, sillä yrittäjänä maksat ainoastaan talouspäällikön tehokkaasta työajasta silloin, kuin sitä tarvitset. Säästöt syntyvät, kun sinun ei tarvitse yrittäjänä maksaa säännöllistä palkkaa talouspäällikölle.

Olisitko kiinnostunut talouspäällikköpalveluistamme tai heräsikö sinulla kysymyksiä aiheeseen liittyen? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!