C- Nordic Management

nain-valitset-itsellesi-sopivan-tilitoimiston

Uusi yrittäjä – näin löydät itsellesi sopivan tilitoimiston!

Valinta kannattaa aloittaa toiminnan alussa, sillä tilitoimisto on jokaisen yrittäjän tärkein kumppani. Tilitoimistot tarjoavat entistä enemmän tukea kokonaisvaltaisesti yrityksen perustamisesta lähtien. Kirjanpitäjät ja tilitoimistot työskentelevät perinteistä poiketen myös yritysneuvojan roolissa.  Lue myös kahdeksan muuta syytä tilitoimiston tuomista eduista

Kilpailuta tilitoimistosi näiden kahdeksan kohdan avulla:

1. Kysy ystäviltäsi suosituksia luotettavista paikoista

Ystävät eivät valehtele ja saat tietää suoraan, jos heillä on tilitoimistoista huonoja tai hyviä kokemuksia. Tästä voi olla merkittävä apu oman tilitoimistosi valinnassa.

2. Kysy suosituksia nykyisiltä asiakkailta

Tilitoimisto, jossa on kokemusta oman alasi yrityksistä, osaa luultavasti hoitaa myös sinun kirjanpitosi mallikkaasti. Nykyisiltä asiakkailta kannattaa kuitenkin kysellä kokemuksia.

3. Valitse, mitä palveluita tarvitset tilitoimistolta.

Tilitoimistot tarjoavat: kirjanpitoa, tilinpäätöstä, palkanlaskentaa, konsultointia, ulkoisen- ja sisäisen laskennan palveluita.

4. Huomioi hinta

Tilitoimistot hinnoittelevat palvelunsa joko tunneittain, tositteittain, vienneittäin tai niiden yhdistelmällä. Realistisen hinta-arvion saat tietää, kun arvioit tositteiden ja vientien määrän lähelle todellisuutta.

5. Sähköinen taloushallinto

Osaava tilitoimisto osaa kertoa sinulle sähköistymisestä ja avata asiaa sinulle tarkemmin. Yritys osaa myös kouluttaa sinua sähköisen järjestelmän käyttöön tarvittaessa. Tiedätkö mitä sähköinen kirjanpito oikeastaan on?

6. Ensivaikutelma

On tärkeää antaa arvoa kommunikaatiolle ja kemialle kirjanpitäjän kanssa. Ystävällisyys ja avoimuus antavat luotettavan sekä turvallisen vaikutelman. Yhteydenotto tuntuu jatkossa       luontevalta, kun tiedät, että kirjanpitäjäsi on helposti lähestyttävä.

7. Tavoitettavuus

Tämä on tärkeää varsinkin yritystä perustaessa. Kysymyksiisi on saatava vastaus, mielellään nopeasti. Kannattaa varmistaa myös tiedusteluiden vaikutus laskutukseen, sillä jotkut toimistot voivat veloittaa niistä.

8. Ammattitaito

Kirjanpitäjän ammattitaito tulee esille vasta yhteistyön varrella. Kirjanpitäjän luotettavuutta lisää tietysti alan koulutus ja erityisesti KLT-tutkinto. Asiantunteva tilitoimisto kouluttaa           kirjanpitäjiään jatkuvasti pitääkseen ammattitaitoa yllä.

Me Nordic C-Managementilla tarjoamme kaiken mahdollisen neuvonannon myös yrityksen perustamisesta alkaen. Tilitoimistomme laskutus on selkeä ja tuntipohjainen. Hinnoittelemme palvelumme tunneittain, emmekä veloita erikseen rivi- ja viestihintoja. Saat tarvittaessa yhteyden meihin – tarjoamme 24 tunnin vastaustakuun. Ota yhteyttä, jos mietit tilitoimistoamme yrityksesi liikekumppaniksi.