C- Nordic Management

inpact-apunasi-liiketoimintasi-kansainvalistymisessa

INPACT apuna kansainvälistymisessä

Tiesitkö vielä Nordic C-Managementin kansainvälisestä valttikortista, INPACT:ista? INPACT on arvostettu ja palkittu kansainvälinen tilitoimistoliittoutuma, jonka osaksi Nordic C-Management sai kunnian liittyä syksyllä 2019. Jos haluat valloittaa liiketoiminnallasi uusia markkina-alueita kansainvälisiltä vesiltä, olet oikeassa paikassa. Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin, mikä INPACT on ja millaista lisäarvoa tämä liitto tuo asiakkaillemme käytännössä.

Mikä ihmeen INPACT?

INPACT on vuonna 1989 perustettu tilitoimistoliittouma, jonka tavoite on alusta saakka ollut saada jäsenmaa maailman jokaiseen suureen talouskeskittymään ja tätä kautta parantaa tilitoimistojen välistä yhteistyötä yli rajojen. Tänä päivänä INPACT-liittouma pitää sisällään 135 tilitoimistoa 63 eri maasta. Kasvutavoitteista huolimatta INPACT ei huoli liittoonsa ketä tahansa. Kriteerit uusille jäsenille ovat tarkat ja näin varmistetaan tilitoimistojen tarvittava laatu, jaetut arvot ja maine ennen kuin ne hyväksytään osaksi liittoumaa. INPACT tukee kansainvälistymistä yhtiöiden välillä niin Euroopassa, Lähi-Idässä, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Tyynellämerellä sekä Keski- ja Etelä-Amerikassa.

Lisäarvoa asiakkaillemme

Nordic C-Management teki vaikutuksen INPACT:in hallitukseen asiakaslähtöisellä ja henkilökohtaisella palveluotteellaan. Tilitoimistomme pyrkii parantamaan palveluitaan jatkuvasti ja etsimään uusia tapoja tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme. INPACT-liittouman koettiin olevan tarpeellinen portti ulkomaan markkinoille ja tätä kautta pohjoismaiden tarjoamat liiketoimintamahdollisuudet tulevat tutummaksi muulle maailmalle sekä toisinpäin.

INPACT:in myötä Nordic C-Managementille on avautunut kansainvälinen alusta tilitoimistojen väliselle yhteistyölle ja tiedon jakamiselle. INPACT:in jäsenet ovat itsenäisiä tilitoimistoja, joiden välillä on luottamussuhde ilman toimistojen välistä kilpailua. Tämän kilpailemattomuuden myötä tilitoimistojen asiakkaat voivat luottaa siihen, että myös kansainvälisissä asioissa heille tarjotaan aina paras mahdollinen neuvonta ilman ”omaa lehmää ojassa”. Jäsentilitoimistot työskentelevät tiiviisti yhdessä puhaltaen yhteen hiileen ja samoja arvoja noudattaen voidakseen näin taata kansainvälistä ohjausta tarvitseville asiakkailleen laadukkaan ja asiantuntevan konsultoinnin.

Käytännössä asiakkaillemme tämä liittouma tarkoittaa tiedonsaantia, kontakteja ja palveluita yli rajojen. Jos asiakkaanamme haluat vaikkapa laajentaa liiketoimintaasi kansainvälisille markkinoille ja tarvitset tietoa ja yhteistyökumppaneita, saamme hoidettua ne sinulle liittouman avulla tuhlaamatta resursseja erilaisiin tiedonhankinnan prosesseihin. Tarvitsitpa tietoa maakohtaisista säädöksistä, lakipykälistä tai liiketoimintakulttuureista, voimme INPACT-liittouman tarkkojen jäsenkriteereiden ansiosta taata sinulle aina laadukkaan ja asiantuntevan neuvonnan liiketoimintaasi tukemaan.

Suunnitteletko liiketoimintasi viemistä ulkomaille tai haluatko vaihtaa kirjanpitosi Nordic C-Managementin asiantunteviin käsiin? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja varaa tapaaminen!