C- Nordic Management

miksi-palkkaisin-yritykselleni-tilitoimiston

Miksi palkkaisin yritykselleni tilitoimiston?

Teimme listauksen syistä, miksi kirjanpito ulkoistetaan sekä miksi se kannattaa ulkoistaa tilitoimistolle. Oletko miettinyt kaikkia sen tuomia hyötyjä liiketoiminnallesi?

Kahdeksan hyvää syytä:

  1. Pystyt keskittymään liiketoimintaasi ja intohimoosi. Teet juuri sitä, mitä rakastat.
  2. Turha stressi vähenee, sillä sinun ei tarvitse miettiä, onko ilmoitukset lähetetty ajallaan tai onko kirjanpito tehty oikein.
  3. Säästät aikaa, sillä sinun ei tarvitse opetella kirjanpito-ohjelmien käyttöä tai hallintaa.
  4. Et tule luultavasti häviämään taloudellisesti, teit sitten kirjanpidon itse tai et. Viimeistään tilinpäätöstä laatiessa joutuu yrittäjä usein palkkaamaan ammattilaisen apua. Tässä vaiheessa tehdystä kirjanpidosta ei ole valitettavasti hyötyä, sillä ammattilaisen on tehtävä kirjanpidot uudestaan.
  5. Sinun ei tarvitse ottaa vastuuta lakimuutosten seuraamisesta, tietojen ylläpitämisestä tai päivittämisestä niiden mukaisesti.
  6. Yrittäjänä sinun ei tarvitse aina ymmärtää kaikkea, vaan saat apua tilitoimistolta esimerkiksi verokysymyksissä.
  7. Taloudellinen etu ja pitkäaikainen luottamus syntyvät tilitoimistoon helpommin, kuin osa-aikaiseen työntekijään. Osa-aikaisen työntekijän palkkaaminen voi olla taloudellisesti kalliimpaa ja työntekijän lähtiessä jää kirjanpidot kesken/tekemättä. Tilitoimisto on pitkäaikainen kumppani, joka ei hylkää ja tuntee taloutesi historian pitkissä asiakassuhteissa.
  8. Saat kirjanpidon lisäksi henkilökohtaiselta kirjanpitäjältäsi hyödyllisiä ja konkreettisia neuvoja taloutesi parantamiseksi.
Oletko perustamassa yritystä, ulkoistamassa kirjanpitoa tai kilpailuttamassa nykyistä tilitoimistoasi? Ota yhteyttä tilitoimistoomme: Nordic C-Management, info@c-management.fi tai puh. 020 734 6900.